5 корисних перекусів на роботі.


автор:
26 жовтня, 2015 - 17:45




Свіжі фрукти й овочі

Восени проблема здорового перекусу вирішується легко й просто. Адже у цю пору року вдосталь фруктів і овочів. Твоя задача - обрати екологічні плоди. Звертай увагу на зовнішній вигляд: чим більше яблука схожі на плоди з бабусиного саду (з червоточинами й вадами), тим вища ймовірність, що вони без «хімії».


Цільнозернові хлібці

Перевага хлібців - вони довго зберігаються, тому ними можна запастися на майбутнє. І в разі нападу голоду корисний перекус буде під рукою. Їх можна використовувати і як окрему страву, і в якості бутерброда (з медом, сиром або іншим корисним наповнювачем). А найголовніше - цільнозернові хлібці є багатим джерелом клітковини, заліза, магнію, цинку і вітаміну В1.


Кефір

Склянка рідкого кисломолочного продукту - прекрасна альтернатива чаю або каві. Додай до напою посічену зелень або спеції - так ти поліпшиш і урізноманітниш його смак. Біфідобактерії з кисломолочних продуктів нормалізують мікрофлору кишечника, покращуючи стан здоров'я й фігури.


Солодощі

Для гарного настрою нам потрібен серотонін - гормон задоволення. Багато хто любить отримувати його з солодощів. До того ж, глюкоза покращує роботу мозку. Не нашкодять фігурі корисні і низькокалорійні солодощі: сушені груші, яблука, курага, чорнослив. А ось родзинки і фініки поїдай у невеликій кількості.